Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Indian Summer: geniet van het buiten koken bij Tuincenter Vincent

Indian Summer: geniet van het buiten koken bij Tuincenter Vincent

De zomer mag dan bijna voorbij zijn, maar dat betekent niet dat we afscheid moeten nemen van lange, gezellige avonden in de tuin. De Indian Summer, die vaak mild en aangenaam is, biedt de perfecte gelegenheid om nog volop van de tuin te genieten. Bij Tuincenter Vincent helpen we je om het meeste uit deze heerlijke dagen te halen, met alles wat je nodig hebt voor de perfecte ervaring. Van sfeervolle barbecues tot prachtige najaarsplanten, je vindt het allemaal bij ons.

Bezoek Tuincenter Vincent

 


Buiten koken in de Indian Summer

Er is iets magisch aan buiten koken, vooral in de herfst. De lucht is fris, de zon staat lager aan de hemel, en de kleuren van de natuur zijn op hun mooist. Het is de ideale tijd om vrienden en familie uit te nodigen voor een gezellige barbecue in de tuin. Bij Tuincenter Vincent hebben we een breed assortiment aan barbecues die perfect zijn voor deze tijd van het jaar. Of je nu houdt van de authentieke smaak van een houtskoolbarbecue of de snelheid en eenvoud van een gasbarbecue, wij hebben voor ieder wat wils. Onze barbecues zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol, zodat ze een echte eyecatcher zijn in je tuin.

Tijdens de Indian Summer is het ook heerlijk om seizoensgebonden gerechten te bereiden. Denk aan gegrilde pompoen, maïskolven, en kastanjes. Combineer dit met een lekker stuk vlees of vis, en je hebt een maaltijd die perfect past bij de sfeer van het najaar. Vergeet niet om wat warme dekens en kussens buiten neer te leggen, zodat iedereen comfortabel kan genieten van het eten en het gezelschap.

Barbecues bestellen

 

Indian Summer | Tuincenter Vincent

Najaarsplanten: breng kleur in je tuin

Terwijl de dagen korter worden, hoeft je tuin zeker niet saai te worden. Met de juiste najaarsplanten kan je tuin nog wekenlang bloeien en stralen. Bij Tuincenter Vincent vind je een ruime keuze aan najaarsbloeiers die perfect zijn voor de Indian Summer.

  • Violen zijn een populaire keuze voor het najaar. Ze zijn niet alleen winterhard, maar brengen ook een vrolijke kleur in de tuin. Ze zijn perfect voor potten, borders, of als aanvulling op je bestaande beplanting.
  • Heide is een andere uitstekende keuze. Met zijn warme tinten van roze, paars en wit, zorgt heide voor een prachtig contrast tegen het herfstblad.
  • Hebe is een veelzijdige plant die zowel in de grond als in potten goed groeit en de hele herfst doorbloeit.
  • Rudbeckia, ook wel bekend als de zonnehoed. Deze plant brengt een warme gele kleur in je tuin en trekt bovendien bijen en vlinders aan, wat zorgt voor extra leven in je buitenruimte.

Door deze planten te combineren, creëer je een kleurrijk en levendig herfsttafereel dat de perfecte achtergrond vormt voor je buitenkookavonden. Kom langs in ons tuincentrum voor nog meer najaarsplanten!

Indian Summer | Tuincenter Vincent

Maak van je tuin een gezellige plek

De Indian Summer is ook de ideale tijd om je tuin nog eens goed onder handen te nemen en deze klaar te maken voor de herfst. Bij Tuincenter Vincent vind je alles wat je nodig hebt om je buitenruimte om te toveren tot een sfeervolle en gastvrije plek. Denk aan sfeerverlichting, zoals lantaarns en kaarsen, die zorgen voor een warme gloed als de avond valt. Of wat dacht je van comfortabele tuinmeubelen, waar je urenlang kunt natafelen?

Naast barbecues en planten, bieden we ook diverse accessoires om je tuin extra gezellig te maken. Van vuurkorven tot buitenkleden, en van plaids tot kussens, bij Tuincenter Vincent vind je alles om je tuin een knusse en uitnodigende uitstraling te geven.

Indian Summer | Tuincenter Vincent

Kom langs bij Tuincenter Vincent

De Indian Summer is de perfecte tijd om te genieten van alles wat het najaar te bieden heeft. Of je nu een liefhebber bent van buiten koken, of op zoek bent naar manieren om je tuin op te fleuren, bij Tuincenter Vincent vind je alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van deze bijzondere tijd van het jaar. Kom langs en laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment aan barbecues, najaarsplanten en tuinaccessoires. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte items voor jouw tuin, zodat je nog lang kunt genieten van de mooie avonden in de buitenlucht.

Maak van je tuin de ultieme plek om te ontspannen, samen te komen, en te genieten van de heerlijke Indian Summer met Tuincenter Vincent!

Bekijk openingsuren

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Top 5 siergrassen die je nu kunt planten

Sla nu je slag in ons tuincentrum voor de mooiste siergrassen. Wij lichten onze 5 favoriete siergrassen van het moment voor je uit.

Lees meer...
Siergrassen die de herfst sieren

In ons tuincentrum vind je siergrassen voor elke soort tuin, inclusief soorten die je ook in een pot op je balkon of (dak)terras plaatst.

Lees meer...
Plant een (kleine) boom

Lees hier waarom je een (kleine) boom in de tuin moet planten.

Lees meer...
Groenbemesters

Leer alles over groenbemesters: onmisbare hulpjes in de moestuin!

Lees meer...
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.