Nieuws

Gazon bemesten

Het voorjaar is de ideale moment om je tuin aan te pakken zodat je er deze zomer ten volle van kan genieten. Zowel gras als borders mogen nu bemest worden, de mineralen zullen hen goed van pas komen om te beginnen groeien en bloeien.

Lees meer...
Kamerplant van de maand maart: medinilla

Een grote kamerplant die 3-5maanden bloeit met grote roze bloemen en die daarnaast nog eens aangeeft hoe hij zich voelt, dat is de Medinilla. Lees hier meer over de woonplant van de maand maart.

Lees meer...
Snijbloem van de maand maart: Tulp

Heb jij ook zo zin in de lente? Wij wel! De tulp is de meest geliefde voorjaarsbloem ooit. En wij snappen dat wel, want met zo'n bos tulpen haal je meteen de lente in huis.

Lees meer...
Tuinplant van de maand maart: Maarts viooltje

Doorgaans bloeit het maarts viooltje vreemd genoeg pas in april, maar dankzij de extreem zachte winter krijgt dit vaste, wintergroene plantje nu in ‘de goede maand’ zijn violetblauwe bloempjes.

Lees meer...
Top 5 vroegbloeiers

Er begint al veel uit te lopen en te ontluiken in de tuin, met dank aan de milde winter. Toch is er in de meeste tuinen nog niet veel kleur te ontdekken. Daar is makkelijk iets aan te doen, want zolang de grond niet bevroren is kunt u gewoon planten in de tuin zetten.

Lees meer...
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.