Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Parasol in het zonnetje!

De zomerzon op uw gezicht, een fris drankje in de hand en een goed boek binnen handbereik... Hoera, het is zomer! Maar wacht eens, daar komende de eerste zweetdruppels en rode wangetjes aan! Dat is waar de parasol in beeld komt.  Zon is immers fijn, maar schaduw is vaak nét wat fijner. Bij Tuincenter Vincent in Dendermonde zetten we de parasol graag in het zonnetje (en daaronder)! Waarom kunt u als trotse tuineigenaar eigenlijk niet zonder deze handige schaduwmaker? En wat zijn de laatste trends? Laten we u meenemen op een zonnige reis door ons uitgebreide assortiment parasols.

Waarom uw tuin niet zonder parasol kan

Een parasol is niet zomaar een tuinaccessoire; het is een essentieel onderdeel van de inrichting van uw buitenplek. Niet alleen biedt het bescherming tegen de felle zon, het creëert ook een aangename sfeer waarin u kunt genieten van lange zomerdagen zonder te zweten of verbranden. Hier zijn enkele redenen waarom een parasol een must-have is voor elke tuin:

  • Bescherming tegen de zon: Een parasol biedt essentiële bescherming tegen schadelijke UV-stralen, waardoor u en uw gezin veilig van de zon kunnen genieten.
  • Comfort en schaduw: Geen geknoei meer met zonnebrandcrème of voortdurend verplaatsen naar de schaduw; uw parasol zorgt voor een koele plek.
  • Stijlvolle toevoeging: Parasols zijn er in allerlei kleuren en designs, waardoor ze een stijlvolle aanvulling op uw tuinmeubilair kunnen zijn.
  • Flexibiliteit en gemak: Of u nu wilt lezen, lunchen of gewoon ontspannen, een parasol maakt het allemaal comfortabeler.

Maak van uw tuin een comfortabele tweede woonkamer met een parasol van Tuincenter Vincent! Onze medewerkers vertellen u graag meer over ons veelzijdige aanbod. Online bestellen kan natuurlijk ook.

Ons online aanbod parasols


 

Maak uw tuin compleet met een parasol van Tuincentrum Vincent!

De laatste trends in parasolland

Net zoals mode, zijn er ook trends in de wereld van parasols. Bij Tuincenter Vincent hebben we de nieuwste stijlen en technologieën voor u klaarstaan. Een van de meest populaire keuzes op dit moment is de zweefparasol. Deze parasols hangen aan een arm en zijn hierdoor perfect voor boven uw loungeset of eettafel, zonder dat een storende paal in de weg staat. Zweefparasols bieden ook een uitstekende dekking en zijn vaak makkelijk draaibaar, zodat u de schaduw kunt richten waar u maar wilt. Daarnaast zijn er ook de klassieke stokparasols, die met hun eenvoud en efficiëntie nog steeds een favoriet zijn. Deze zijn ideaal voor kleinere tuinen of balkons en komen in een verscheidenheid aan kleuren en patronen, zodat u altijd iets kunt vinden dat bij uw stijl past. Ga voor een beige Ibiza parasol of een kleurrijke boho variant met tassels. Hoe vrolijker, hoe beter! Onze parasols van Garden Impressions combineren functionaliteit met design en bieden een breed scala aan opties, van strak modern tot gezellig klassiek.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een parasol?

Het kiezen van de perfecte parasol voor uw tuin kan een uitdagende taak zijn, gezien de vele opties die beschikbaar zijn. Hier zijn enkele tips om in gedachten te houden bij uw aankoop:

  • Grootte en dekking: Meet uw tuin of terras op en bedenk hoeveel schaduw u nodig hebt. Een te kleine parasol biedt onvoldoende bescherming, terwijl een te grote parasol uw ruimte kan domineren.
  • Type parasol: Overweeg of een stokparasol of zweefparasol het beste bij uw behoeften past. Zweefparasols zijn perfect voor flexibiliteit, terwijl stokparasols eenvoudig en praktisch in gebruik zijn.
  • Materialen: Kies voor duurzame materialen die bestand zijn tegen weersomstandigheden, zoals een UV-bestendig doek en roestbestendig metaal.
  • Accessoires: Vergeet niet de juiste accessoires te kiezen, zoals een stevige parasolvoet om uw parasol op zijn plaats te houden, en een parasolhoes om deze te beschermen tegen de elementen wanneer hij niet in gebruik is.

Ontdek ook onze parasolverlichting


 

Ontdek het assortiment parasols van Tuincenter Vincent!

Ons assortiment: kwaliteit en stijl van Garden Impressions

Bij Tuincenter Vincent bieden we een breed scala aan parasols van topmerken zoals Garden Impressions. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige stokparasol of een luxe zweefparasol, wij hebben wat u zoekt. Onze parasols zijn niet alleen functioneel maar ook stijlvol, en we hebben bijpassende accessoires zoals parasolvoeten, verlichting en hoezen om uw aankoop compleet te maken. Dus waar wacht u nog op? Bezoek Tuincenter Vincent in Dendermonde en ontdek onze prachtige collectie parasols. Kom langs en laat u inspireren – uw perfecte zomerdag begint hier!

Openingstijden en contact

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Plant een (kleine) boom

Lees hier waarom je een (kleine) boom in de tuin moet planten.

Lees meer...
Groenbemesters

Leer alles over groenbemesters: onmisbare hulpjes in de moestuin!

Lees meer...
Ontdek nuttige bodemdieren in jouw tuin!

Ben je al bekend met de fascinerende wereld van bodemdieren? We willen jou als tuinliefhebber laten zien hoe belangrijk deze kleine tuinhelpers zijn voor een gezonde bodem en prachtige planten. We geven je in deze blog alle tips & tricks!

Bodemdieren: onmisbare helpers voor een gezonde tuin 

Wist je dat het in de bodem...

Lees meer...
Indian Summer: geniet van het buiten koken bij Tuincenter Vincent

De zomer mag dan bijna voorbij zijn, maar dat betekent niet dat we afscheid moeten nemen van lange, gezellige avonden in de tuin. De Indian Summer, die vaak mild en aangenaam is, biedt de perfecte gelegenheid om nog volop van de tuin te genieten. Bij Tuincenter Vincent helpen we je om het meeste uit deze heerlijke dagen te halen, met alles wat je nodig hebt voor de perfecte ervaring. Van sfeervolle barbecues tot prachtige najaarsplanten, je vindt het allemaal bij ons.

Lees meer...
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.